Bliv teambuilding instruktør

Leder du efter et spændende deltidsjob ved siden af dit studie eller andet arbejde? Er du god til at samarbejde og tryg ved at tale foran andre? Så har vi et sjovt job som teambuilding instruktør til dig.

Vi har travlt og søger derfor nye teambuilding instruktører

Som teambuilding instruktør kommer du i kontakt med mange forskellige mennesker og arbejdspladser. Du skal derfor være god til mennesker, og så vil du automatisk få en masse skønne oplevelser, ligesom du stifter bekendtskab med mange interessante virksomheder. Du kan blive teambuilding instruktør, hvis du er:
  • Hjemmevant i at samarbejde med andre.
  • God til at iagttage gruppedynamikker.
  • En skarp kommunikatør.
  • Tryg ved at tale foran andre mennesker.
  • Konstruktiv, udadvendt og imødekommende.
  • En god kollega.
For os er det ikke afgørende, hvorfra du kommer, men hvad du har med i rygsækken. Måske er du studerende og læser sociologi eller statskundskab? Måske er du coach? Leder i foreningslivet? Det kan være så meget, men vi vil gerne høre om, hvad der gør dig kvalificeret til at hjælpe andre mennesker med at samarbejde bedre. I KollegaKompagniet skal vi kunne bistå vores kunder i at få øje på forbedringsområder, og nogle gange fortæller vi også vores direkte perspektiv på sagen. Derfor er dine kompetencer og dine “øjne” afgørende.

Sådan foregår arbejdet
Du vil blive tilknyttet KollegaKompagniet som freelancer. Det giver den største fleksibilitet for både dig og os.

Vi kører ud til vores kunder og laver teambuilding events. Arbejdsstedet skifter derfor fra gang til gang, men vores udstyr er nemt at have med fra sted til sted. Vi planlægger en række opgaver, som du som instruktør skal facilitere og bedømme. Opgaverne er en samlet konkurrence, hvor du er dommer. De første gange vil du være på job med en makker, men med tiden skal du kunne tage vagter alene.

Hos os får du friheden til selv at vælge dine vagter. Vores events kan ligge både morgen, middag og aften, men de foregår typisk på hverdage mellem kl. 10 og 17. Jo flere vagter du tager, jo mere kan du tjene.

Dit honorar forhandles efter kvalifikationer.

De fleste af vores events afholdes på Sjælland, men vi kan betjene hele Danmark. Det er en fordel, hvis du har kørekort og egen bil. Vi forventer desuden, at du kan fremvise en ren straffeattest.

Ansøg i dag

Vi kigger ansøgninger igennem løbende, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt.

Vi vil gerne se følgende:

  • Ansøgning
  • CV
  • Relevante eksamens- og uddannelsesbeviser
  • Evt. udtalelser

Du skal logge på med din Google-konto for at kunne udfylde ansøgningsskemaet.

Om KollegaKompagniet
KollegaKompagniet ApS er et moderne eventfirma, der tilbyder teambuilding på en måde, hvor alle kan være med uanset alder og fysik. Vi laver teambuilding for krøllede hjerner. Hos os er det tilladt at udfordre reglerne, og på den måde bliver to jobs aldrig ens.

Du kan læse mere om KollegaKompagniet og vores baggrunde her.

Yderligere oplysninger
Har du nogle spørgsmål til jobbet? Du er velkommen til at kontakte partner Frederik Karstrøm på e-mail frederik@kollegakompagniet.dk eller telefon 61 10 99 61.