Indendørs teambuilding skaber inklusion på arbejdspladsen

Selv når vores teambuilding aktiviteter foregår indenfor, er de lige så sjove og udfordrende. Øvelserne kræver ikke store, fysiske udfoldelser, og derfor kan alle være med. Indendørs teambuilding er dermed en meget inkluderende aktivitet på arbejdspladsen.

Når vi planlægger indendørs teambuilding, er vi uafhængige af vind og vejr. Vores udstyr er pænt og rent, så vi kan medbringe det indendøre, fx i et mødelokale. Så I skal altså ikke bekymre jer om hverken forberedelse eller vejret.

Indendørs teambuilding styrker jeres bånd året rundt

Vi har opgaver, der styrker jeres kommunikation på arbejdspladsen, opgaver der kræver logisk sans og opgaver for de kreative hoveder. Når I på hvert hold arbejder sammen om at løse en opgave, styrker I jeres kommunikation, relationer og kollegiale samarbejde. Det kommer både dig selv og din arbejdsplads til glæde og gavn.

Arrangementet afsluttes med en kåring af dagens bedst præsterende hold; dagens KollegaKompagni.

Stormester på gulvet
Her skal I samarbejde om at designe løsninger på opgaver uden faste løsninger. Med fokus på kreativitet og innovativ tankegang er der lagt op til nogle sjove timer, når holdene kan se hinandens forskellige løsninger. Velgnet som indslag til et møde.

Hele landet
2 - 200 personer
Indendørs
Hele året
½ - 3 timer
Dansk / engelsk
Fra 3.100 kr. + moms

Kollegaernes Kamp - inde
En underholdende konkurrence på tværs af arbejdspladsen. Holdene skal dyste mod hinanden i et antal klassiske teambuilding discipliner som fx hejs flaget og byg et tårn. Nøgleordene er kommunikation og samarbejde. God til at ryste nye og gamle kollegaer sammen.

Hele landet
2 - 160 personer
Indendørs
Hele året
1 - 3 timer
Dansk / engelsk
Fra 4.400 kr. + moms

Det siger vores tilfredse kunder

Bestil et gratis tilbud på indendørs teambuilding

Vi kommer ud til jer og laver teambuilding, uanset om I er på jeres egen adresse, på et konferencecenter eller et tredje sted.

Uanset om I skal have firmaarrangement, firmafest, konference, temadag eller bare et afdelingsmøde, så har vi aktiviteter til anledningen. Vi er klar til at sammensætte det perfekte program til jer, så ring eller skriv gerne til os for at få et gratis og uforpligtende tilbud.