Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Pris for teambuilding og firmaarrangementer? Hvad skal vi forberede? Hvor foregår det? Her kan du finde svar på de typiske spørgsmål, man sidder med, når man leder efter teambuilding.

Vores priser starter fra 3.100 kr. ekskl. moms og transport. Den nøjagtige pris på jeres teambuilding arrangement afhænger af tid, sted, type af event, varighed og antal deltagere. Du får derfor det mest præcise svar ved at ringe eller skrive til os. Kontakt os, og så vender vi hurtigt retur med en pris på jeres teambuilding arrangement.

Teambuilding er en proces, hvor man opbygger et velfungerende samarbejde på tværs af flere personer i samme gruppe (læs evt. videre på Wikipedia). Teambuilding kan på den måde være med til at styrke sammenhængskraften og forøge effektiviteten på en arbejdsplads.

Vores udstyr og aktiviteter kan benyttes både indendørs og udendørs. Så I bestemmer, om vi skal være i et mødelokale, i kantinen, på p-pladsen eller måske i parken. Vi laver gerne udendørs events, hvis vejret tillader det – men det er nødvendigt, at I har et indendørs lokale til rådighed, så vi under alle omstændigheder kan lave et vellykket arrangement. Vi laver events i hele landet, og vi kommer ud til jer, hvor I ønsker det.

Ja, I skal som minimum have udvalgt et sted til arrangementet. Det kan fint være indendørs, og det kan fint være udendørs. Hvis I planlægger et udendørs arrangement, er det en god idé at have en plan B i tilfælde af dårligt vejr. Det er særligt ved vores Stormester-konkurrencerne, hvor vi skal undgå dårligt vejr, fordi opgaverne på papir er vejrfølsomme og er en central del af oplevelsen.

I kan også vælge at fastsætte holdene på forhånd, og ellers laver vi bare en tilfældig udtrækning, når vi starter.

Hvis vinderholdet skal belønnes med en præmie, vil det også være jeres valg.

Ud over sted, hold og evt. præmie skal I ikke forberede mere. Vi møder op med udstyr og facilitatorer til dagens aktiviteter, og så skaber vi sammen et par fornøjelige timer.

Nej, det er der ikke. Det er rigtigt, at deltagerne i tv-programmerne ofte bruger en masse madvarer, men i KollegaKompagniet er vi imod madspild. Der indgår derfor ikke madvarer i nogle af vores opgaver.

De fleste af vores materialer er genbrugsmaterialer og kan genbruges igen. Efter hvert arrangement har vi typisk en lille mængde papir- og restaffald, som vi indsamler, men størstedelen kan genbruges.

Fælles oplevelser er gode til at styrke relationerne mellem mennesker. Man kan fx tage på udflugt, spille spil og lave sjov eller løse opgaver sammen. Alt sammen bidrager til at øge interaktionen mellem kollegaer og forbedre samarbejdet. Sidst, men ikke mindst giver det jer muligheden for at lære hinanden bedre at kende. Teambuilding med KollegaKompagniet handler om det hele – og så er det helt op til jer, om vi skal på udflugt, men vi skal i hvert fald løse opgaver, spille og have det sjovt!
Fælles oplevelser er gode til at styrke relationerne mellem mennesker. Man kan fx tage på udflugt, spille spil og lave sjov eller løse opgaver sammen. Alt sammen bidrager til at øge interaktionen mellem kollegaer og forbedre samarbejdet. Sidst, men ikke mindst giver det jer muligheden for at lære hinanden bedre at kende. Teambuilding med KollegaKompagniet handler om det hele – og så er det helt op til jer, om vi skal på udflugt, men vi skal i hvert fald løse opgaver, spille og have det sjovt!

Når du er på udkig efter teambuilding aktiviteter, er det en god idé at have en fornemmelse af, hvad dine kollegaer synes er sjovt, og hvad de kan deltage i. Vil I have tempo og action eller samtaler og eftertænksomhed eller noget midt i mellem? Har alle fysik til at være med i aktiviteterne? Det er vigtigt at være opmærksom på på forhånd.

Derudover er det en god idé at afgøre, om I søger ren og skær underholdning eller aktiviteter med et fagligt udbytte. I KollegaKompagniet har vi begge dele, og vi vil gøre alt for, at det bliver en succes for jer. Lad os tage en snak om, hvad der vil være det rigtige for jer. Her finder du vores kontaktoplysninger.

Hvis teambuilding arrangementet afholdes af din arbejdsgiver, har din arbejdsgiver som udgangspunkt erstatningsansvaret. Der kan dog være undtagelser. Læs mere om regler og ansvar under teambuilding.

Hvis teambuilding arrangementet afholdes privat, er deltagelse på eget ansvar.

Ja, hvis arbejdsgiveren afholder et teambuilding arrangement, og det har et fagligt indhold, er der fuldt momsfradrag. Man skal dog skelne mellem fagligt indhold eller ej. Læs mere om regler for moms og fradrag af teambuilding.

Hvis teambuilding arrangementet er uden fagligt indhold, er der ikke momsfradrag.

Nej, som udgangspunkt ikke, hvis teambuilding arrangementet har fagligt indhold.

Hvis teambuilding arrangementet er uden fagligt indhold, skal du muligvis beskattes. Læs mere om regler for beskatning af teambuilding.

Nej, som udgangspunkt ikke, hvis der er en del af almindelig personalepleje. Svaret afhænger dog af, om arrangementet er af rimeligt omfang og varighed. Læs mere om regler for beskatning af firmaarrangementer.

Ja, vi gør. Teambuilding opgaver fungerer også godt som et indslag til fx en 50 års-fødselsdag eller en sommerfest på vejen, hvor alle gæsterne kan være med til opgaverne.

Ja, det kan man sagtens. Vi har også aktiviteter, der kan udføres indendørs og med et begrænset udvalg af udstyr. To eller tre sjove aktiviteter vil fungere godt som et aktivt indslag undervejs i julefrokosten. Det behøver ikke at vare mere end en halv time.

Ja, det kan man sagtens. Vores aktiviteter er sjove for alle, og de kan nemt tilsættes ekstra action og spænding, hvis det ønskes.