Er vi jeres nye teambuilding samarbejdspartner?

Kan du se fordelen ved at arbejde sammen om at tilbyde fede events? Måske arbejder du som mødebooker eller eventplanlægger på et hotel- og konferencecenter? Måske repræsenterer du en virksomhed fra en helt anden branche? KollegaKompagniet er et godt valg som samarbejdspartner på teambuilding området.

Vær med til at skabe sjove øjeblikke med teambuilding

I KollegaKompagniet er vi altid interesserede i at udvide vores netværk af dygtige samarbejdspartnere og få mulighed for at skabe endnu bedre teambuilding events til glæde for vores fælles kunder.

Vi vil gerne bidrage til, at I har et bredt udbud af aktiviteter til jeres gæster. Måske har I allerede samarbejdspartnere i dag, som udbyder én slags teambuilding – men det er måske ikke interessant i år eller næste år, fordi gæsten prøvede det sidste år. Det er godt at have noget forskelligt at vælge imellem, og det gælder også for aktiviteter til møder og konferencer. Mennesker er forskellige, så det er også forskelligt, hvad vi hver især finder interessant og underholdende. Måske har jeres gæst også skiftet kontaktperson, siden de sidst holdt møde hos jer, og derfor har gæsten måske også fået nye interesser og ønsker til et mødeprogram.

I KollegaKompagniet laver vi teambuilding for krøllede hjerner. Vi har indendørs og udendørs aktiviteter, som alle kan være med til, og som vores kunder er godt tilfredse med.

Hvad vil det sige at være samarbejdspartner?

Et samarbejde med KollegaKompagniet kan fx være:

  • At vi anbefaler hinandens virksomhed og produkt over for potentielle kunder
  • At vi sammen afholder arrangementer med hver sin entreprise
  • At vi sammen afholder unikke arrangementer med fælles entreprise

En teambuilding demo

  • Ingen forberedelse fra jeres side
  • Ca. 20 kvm. plads inde/ude
  • Typisk af én times varighed
  • Gratis demonstration

I skal være meget velkomne til selv at afprøve vores teambuilding koncept, inden I tager stilling til anbefaling over for jeres gæster og et eventuelt samarbejde. Vi kommer gerne ud til jer og laver en teambuilding demo, hvor I selv kan få mulighed for at prøve kræfter med vores aktiviteter. Muligheden for at prøve aktiviteterne på egen krop vil give jeres egen arbejdsplads et løft, men allervigtigst vil det hjælpe jer med at vejlede jeres gæster i at vælge en passende aktivitet.

Udfyld formularen nedenfor eller ring til os, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for et samarbejde mellem din arbejdsplads og KollegaKompagniet. Vi glæder os til at høre fra dig.