Sjove oplevelser med teambuilding udendørs i det gode vejr

Når der skal ske en forandring, er det nyttigt at flytte sig fra dér, hvor man er – og derfor er det godt at komme udenfor og lave teambuilding aktiviteter. Væk fra de vante rammer. Vores øvelser kan laves på både meget og lidt plads, og ved at vælge teambuilding udendørs får I større albuerum til at gennemføre øvelserne. 

Og hvis ikke vejret er helt i top, er luften i hvert fald frisk!

Udendørs teambuilding aktiviteter styrker arbejdspladsen

Vi har opgaver, der styrker jeres kommunikation på arbejdspladsen, opgaver der kræver logisk sans og opgaver for de kreative hoveder. Når I på hvert hold arbejder sammen om at løse en opgave, styrker I jeres kommunikation, relationer og kollegiale samarbejde. Det kommer både dig selv og din arbejdsplads til glæde og gavn.

Arrangementet afsluttes med en kåring af dagens bedst præsterende hold; dagens KollegaKompagni.

Stormester på græs
Her skal I samarbejde om at designe løsninger på opgaver uden faste løsninger. Med fokus på kreativitet og innovativ tankegang er der lagt op til nogle sjove timer under åben himmel. En god icebreaker på en temadag.

Hele landet
2 - 200 personer
Udendørs
Marts - oktober
½ - 3 timer
Dansk / engelsk
Fra 3.100 kr. + moms

Kollegaernes Kamp - ude
En underholdende konkurrence på tværs af arbejdspladsen. Holdene skal dyste mod hinanden i et antal klassiske teambuilding discipliner som fx hejs flaget og byg et tårn. Nøgleordene er kommunikation og samarbejde. God til at ryste nye og gamle kollegaer sammen.

Hele landet
2 - 160 personer
Udendørs
Marts - oktober
1 - 3 timer
Dansk / engelsk
Fra 4.400 kr. + moms

Pointjagt på Parnas - Sorø

Hvis I er til udfordrende opgaver i et højt tempo, så skal I tage på Pointjagt på Parnas. Holdene skal nå rundt til så mange poster som muligt og løse samarbejdsopgaverne. Nøgleordene er strategi og planlægning. God til at ryste nye og gamle kollegaer sammen.

10 - 100 personer
Udendørs
Marts - oktober
2½ time
Dansk / engelsk
10 - 30 personer: 14.900 kr. + moms
31 - 50 personer: 18.900 kr. + moms
51 - 80 personer: 22.500 kr. + moms
81 - 100 personer: 26.500 kr. + moms

Pointjagt ved Kobæk Strand - Skælskør

Hvis I er til udfordrende opgaver i et højt tempo, så skal I tage på Pointjagt ved Kobæk Strand. Holdene skal nå rundt til så mange poster som muligt og løse opgaverne. Nøgleordene er strategi og planlægning. God til at ryste nye og gamle kollegaer sammen.

10 - 100 personer
Udendørs
Marts - oktober
2½ time
Dansk / engelsk
10 - 30 personer: 14.900 kr. + moms
31 - 50 personer: 18.900 kr. + moms
51 - 80 personer: 22.500 kr. + moms
81 - 100 personer: 26.500 kr. + moms

Det siger vores tilfredse kunder

Bestil et gratis tilbud på udendørs teambuilding

Vi kommer ud til jer og laver teambuilding, uanset om I er på jeres egen adresse, på et konferencecenter, i en park eller et helt fjerde sted.

Uanset om I skal have firmaarrangement, firmafest, konference, temadag eller bare et afdelingsmøde, så har vi aktiviteter til anledningen. Vi er klar til at sammensætte det perfekte program til jer, så ring eller skriv gerne til os for at få et gratis og uforpligtende tilbud.

I tilfælde af dårligt vejr kan vi godt flytte aktiviteterne indenfor, hvis I har indendørs faciliteter til rådighed.