Skab et stærkt og samarbejdende team med teamudvikling

Hos KollegaKompagniet forstår vi, at et stærkt og velfungerende team er fundamentet for enhver succesfuld arbejdsplads. Derfor tilbyder vi skræddersyede workshops til teamudvikling, der er designet til at styrke jeres samarbejde, forbedre jeres kommunikation og fremme et positivt arbejdsmiljø.

Hvorfor vælge teamudvikling?

I en dynamisk og konkurrencepræget verden er det afgørende, at jeres team fungerer optimalt. Vores program for teamudvikling hjælper jer med at:

  • Forbedre kommunikationen: Effektiv kommunikation er nøglen til succes. Vi lærer dit team at kommunikere klart og tydeligt, hvilket reducerer misforståelser og øger produktiviteten.
  • Styrke samarbejdet: Samarbejde skaber resultater. Vi fokuserer på at bygge tillid og respekt blandt kollegaerne, så de kan arbejde sammen mod fælles mål.
  • Øge motivationen og engagementet: Et motiveret team er et effektivt team. Med Play Your Talent får I overblik over hvilke opgavetyper, der passer bedst til den enkelte medarbejder. Vi hjælper jer med at skabe en arbejdsplads, hvor alle trives.
  • Håndtere konflikter effektivt: Konflikter er uundgåelige, men hvordan de håndteres gør hele forskellen. Vi træner dit team i konstruktiv konfliktløsning, så udfordringer kan vendes til muligheder.

Vores tilgang

Play Your Talent er et værktøj, der afdækker jeres talenter og potentialer på kun 12 minutter. Med dette værktøj bliver I klogere på hvilke typer opgaver, der giver og dræner den enkelte medarbejder for energi. Ved at forstå og udnytte disse talenter kan jeres team forbedre jeres samarbejde og effektivitet.

Vi laver workshops både med og uden teambuilding-aktiviteter. Det er et nemt redskab til talentudvikling, og I kan afdække hele arbejdspladsens sammensætning af talenter i løbet af de samme 12 minutter.

Workshop med eller uden teambuilding

Er du klar til at tage dit team til det næste niveau? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe jer med at blive et stærkere, mere sammenhængende team.
KollegaKompagniet tilbyder workshops om Play Your Talent, som er et digitalt værktøj til at arbejde med talentudvikling

Play Your Talent #1

4 timers workshop
Hele landet
2 - 200 personer
Indendørs
Hele året
Dansk / engelsk
Bestil et tilbud

Bliv teambuilding instruktør ved KollegaKompagniet

Play Your Talent #2

2 timers workshop
2 timers teambuilding
Hele landet
2 - 200 personer
Indendørs
Hele året
Dansk / engelsk
Bestil et tilbud

KollegaKompagniet laver teamudvikling med fokus på at styrke samarbejde, forbedre kommunikation og fremme et positivt arbejdsmiljø. Play Your Talent.

Play Your Talent #3

1,5 times teambuilding
2 timers workshop
1,5 times teambuilding
Hele landet
2 - 200 personer
Indendørs
Hele året
Dansk / engelsk
Bestil et tilbud

Alle teambuilding-aktiviteter i workshops med Play Your Talent er opgaver fra vores Stormester-konkurrencer.

Bestil et gratis tilbud

Vi kommer ud til jer og laver workshop med jer, uanset om I er på jeres egen adresse, på et konferencecenter eller et helt tredje sted.

Vi er klar til at sammensætte det perfekte program til jer, så ring eller skriv gerne til os for at få et gratis og uforpligtende tilbud.

Priser afhænger af tid, sted, pakke og antal deltagere.

Alle Play Your Talent-workshops er inklusiv 1,5 times feedback med ledelsen 14 dage efter workshoppen.

Alle teambuilding-aktiviteter til disse workshops er opgaver fra vores Stormester-konkurrencer.

Play Your Talent udbydes i samarbejde med PurePotential ved Miriam Høybye Kofod, som er certificeret partner af Play Your Talent.