Bliv teambuilding facilitator

Leder du efter et spændende deltidsjob ved siden af dit studie eller andet arbejde? Er du god til at samarbejde og tryg ved at tale foran andre? Så har vi et sjovt job som teambuilding facilitator til dig.

Vi har travlt og søger derfor nye teambuilding facilitatorer

Som teambuilding facilitator kommer du i kontakt med mange forskellige mennesker og arbejdspladser. Du skal derfor være god til mennesker, og så vil du naturligt få en masse skønne oplevelser, ligesom du vil stifte bekendtskab med mange interessante arbejdspladser.

Du kan blive teambuilding facilitator, hvis du er:

 • Hjemmevant i at samarbejde med andre.
 • God til at iagttage gruppedynamikker.
 • En skarp kommunikatør.
 • Tryg ved at tale foran andre mennesker.
 • Konstruktiv, udadvendt og imødekommende.
 • En god kollega.
 • En god vært.

For os er det ikke afgørende, hvorfra du kommer, men hvad du har med i rygsækken. Måske er du studerende og læser sociologi eller statskundskab? Måske er du coach? Leder i foreningslivet? Selvstændig? Det kan være så meget, men vi vil gerne høre om, hvad der gør dig kvalificeret til at hjælpe andre mennesker med at samarbejde bedre. I KollegaKompagniet skal vi kunne bistå vores kunder i at få øje på forbedringsområder, og derfor skal vi være gode til at observere og stille spørgsmål. Derfor er dine kompetencer og dine “øjne” afgørende.

Sådan foregår arbejdet
Du vil blive tilknyttet KollegaKompagniet som freelancer. Det giver den største fleksibilitet for både dig og os.

Vi kører ud til vores kunder og laver teambuilding events. Arbejdsstedet skifter derfor fra gang til gang, men vores udstyr er nemt at have med fra sted til sted. Vi planlægger en række opgaver, som du skal facilitere og bedømme. Opgaverne er en samlet konkurrence, hvor du er dommer. De første gange vil du være på job med en makker, men med tiden skal du kunne tage vagter alene.

Hos os får du friheden til selv at vælge dine jobs. Vores events kan ligge både morgen, middag og aften, men de foregår typisk på hverdage mellem kl. 10 og 18. Det er derfor vigtigt, at du i forvejen er fleksibel i din hverdag, fordi vi også har en del transporttid.

Dit honorar forhandles efter kvalifikationer.

De fleste af vores events afholdes på Sjælland, men vi kan betjene hele Danmark. Det er en fordel, hvis du har kørekort og egen bil. Vi forventer desuden, at du kan fremvise en ren straffeattest.

Ansøg i dag

Vi kigger ansøgninger igennem løbende, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt.

Vi vil gerne se følgende:

 • Ansøgning
 • CV
 • Relevante eksamens- og uddannelsesbeviser
 • Evt. udtalelser

Du skal logge på med din Google-konto for at kunne udfylde ansøgningsskemaet.

Om KollegaKompagniet
KollegaKompagniet ApS er et moderne eventfirma, der tilbyder teambuilding på en måde, hvor alle kan være med uanset alder og fysik. Vi laver teambuilding for krøllede hjerner. Hos os er det tilladt at udfordre reglerne, og på den måde bliver to jobs aldrig ens. Derfor har vi heller ingen ‘instruktører’ til vores teambuilding, men i stedet facilitatorer, der skaber et rum for aktiviteter.

Du kan læse mere om KollegaKompagniet og vores baggrund her.

Yderligere oplysninger
Har du nogle spørgsmål til jobbet? Du er velkommen til at kontakte direktør Frederik Karstrøm på e-mail frederik@kollegakompagniet.dk eller telefon 61 10 99 61.