Pointjagt på Parnas - hold mod hold dyster om at være hurtigst og bedst

Forpagteren af Parnas er gået konkurs - vi fortsætter med at lave teambuilding

Torsdag d. 2. februar 2023

Selvom forpagteren af Parnas Natur & Aktivitetspark er gået konkurs, ligger de grønne områder stadig åbne og indbyder til sjove aktiviteter. Vi kan derfor fortsætte med at lave teambuilding events på stedet.

Konkursen berører primært Restaurant ParnasHuset, og derfor vil det ikke være muligt at bestille forplejning til et event på Parnas, ligesom mødelokalerne heller ikke vil være tilgængelige. Det er dog tilladt at medbringe forplejning til at nyde udendørs.

Hvis I ønsker et sted med gode faciliteter til teambuilding og mulighed for forplejning, kan vi anbefale Kobæk Strand Hotel & Konference ved Skælskør.

Nedenfor er en liste over de typer af events, som vi stadig kan lave på Parnas.

Se vores udvalg af udendørs teambuilding

Stormester på græs
Her skal I samarbejde om at designe løsninger på opgaver uden faste løsninger. Med fokus på kreativitet og innovativ tankegang er der lagt op til nogle sjove timer under åben himmel. En god icebreaker på en temadag.

Hele landet
2 - 200 personer
Udendørs
Marts - oktober
½ - 3 timer
Dansk / engelsk
Fra 3.100 kr. + moms

Kollegaernes Kamp - ude
En underholdende konkurrence på tværs af arbejdspladsen. Holdene skal dyste mod hinanden i et antal klassiske teambuilding discipliner som fx hejs flaget og byg et tårn. Nøgleordene er kommunikation og samarbejde. God til at ryste nye og gamle kollegaer sammen.

Hele landet
2 - 160 personer
Udendørs
Marts - oktober
1 - 3 timer
Dansk / engelsk
Fra 4.400 kr. + moms

Pointjagt på Parnas - Sorø

Hvis I er til udfordrende opgaver i et højt tempo, så skal I tage på Pointjagt på Parnas. Holdene skal nå rundt til så mange poster som muligt og løse samarbejdsopgaverne. Nøgleordene er strategi og planlægning. God til at ryste nye og gamle kollegaer sammen.

10 - 100 personer
Udendørs
Marts - oktober
2½ time
Dansk / engelsk
10 - 30 personer: 14.900 kr. + moms
31 - 50 personer: 18.900 kr. + moms
51 - 80 personer: 22.500 kr. + moms
81 - 100 personer: 26.500 kr. + moms