Kollegaernes Kamp - inde

En underholdende konkurrence på tværs af arbejdspladsen. Holdene skal i Kollegaernes Kamp dyste mod hinanden i et antal klassiske teambuilding discipliner som fx hejs flaget og byg et tårn. Nøgleordene er kommunikation og samarbejde. God til at ryste nye og gamle kollegaer sammen.

Bestil et gratis tilbud

Vi kommer ud til jer og laver teambuilding, uanset om I er på jeres egen adresse, på et konferencecenter eller i en park.

Uanset om I skal have firmaarrangement, firmafest, konference, temadag eller bare et afdelingsmøde, så har vi aktiviteter til anledningen. Vi er klar til at sammensætte det perfekte program til jer, så ring eller skriv gerne til os for at få et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi kan typisk nå at gennemføre tre opgave pr. time, men det præcise antal vil afhænge af programmets længde og det samlede antal deltagere. Som udgangspunkt fordeler vi et hold på hver opgave, så holdene roterer fra post til post i løbet af programmet. Arrangementet kræver derfor relativt meget plads, ca. 15 kvm. pr. opgave.

Hele landet
2 - 160 personer
Indendørs
Hele året
1 - 3 timer
Dansk / engelsk
Fra 4.400 kr. + moms