Play Your Talent

Play Your Talent er et værktøj, der afdækker jeres talenter og potentialer på kun 12 minutter. Bliv klogere på hvilke typer opgaver, der giver og dræner dig for energi.

Vi laver workshops både med og uden teambuilding-aktiviteter. Det er et nemt redskab til talentudvikling, og I kan afdække hele arbejdspladsens sammensætning af talenter i løbet af de samme 12 minutter.

Bring jeres talenter i spil

Play Your Talent er en innovativ, digital platform, der gør det nemt og effektivt at arbejde med talentudvikling. Testen giver indsigt i, hvordan teamet og den enkelte medarbejder får energi og taber energi, og hvilke opgavetyper der passer bedst til den enkelte.

Vi tilbyder forskellige workshop-pakker med Play Your Talent. I Pakke 1 får I 4 timers workshop med fuldt fokus på jer og jeres talenter. Workshoppen indeholder reflektionsøvelser målrettet jeres hverdag og løsninger på, hvordan I kan anvende jeres nye indsigt i praksis.

I Pakke 2 og Pakke 3 får I en kortere workshop, men til gengæld får I også praktiske teambuilding-aktiviteter. Aktiviteterne kan bruges som afsæt for samtalen om jeres talenter, så I kan trække tråde mellem testresultatet og dagligdagen. I vil med sikkerhed kunne genkende jer selv i situationen.

Alle workshops er inklusiv 1,5 times feedback med ledelsen 14 dage efter workshoppen.

Gennem arbejdet med jeres talenter vil I opleve, at medarbejdernes motivation, trivsel, samarbejde og effektivitet øges. Ingen medarbejdere vil have noget imod at finde ud af, hvad man har talent for, og ingen medarbejdere vil have noget imod at lave mere af det, man har talent for. Vel?

Hvad får I ud af det?

Det får du og I ud af at arbejde med Play Your Talent:

  • Indsigt i hvor teamet og den enkelte medarbejder får energi og taber energi, og hvilke opgavetyper der passer bedst til den enkelte.
  • Anbefalinger og løsninger til at lede både medarbejdere og teams til bedre kommunikation, samarbejde og præstationer.
  • Dokumenteret eksekvering og opfølgning på forandringsprocesser.
  • 1,5 times feedback fra en certificeret konsulent.
  • Et digitalt redskab til teamudvikling, MUS-samtaler og rekruttering af nye medarbejdere.

Workshop med eller uden teambuilding

KollegaKompagniet tilbyder workshops om Play Your Talent, som er et digitalt værktøj til at arbejde med talentudvikling

Play Your Talent #1

4 timers workshop
Hele landet
2 - 200 personer
Indendørs
Hele året
Dansk / engelsk
Bestil et tilbud

Bliv teambuilding instruktør ved KollegaKompagniet

Play Your Talent #2

2 timers workshop
2 timers teambuilding
Hele landet
2 - 200 personer
Indendørs
Hele året
Dansk / engelsk
Bestil et tilbud

KollegaKompagniet laver teamudvikling med fokus på at styrke samarbejde, forbedre kommunikation og fremme et positivt arbejdsmiljø. Play Your Talent.

Play Your Talent #3

1,5 times teambuilding
2 timers workshop
1,5 times teambuilding
Hele landet
2 - 200 personer
Indendørs
Hele året
Dansk / engelsk
Bestil et tilbud

Alle teambuilding-aktiviteter i workshops med Play Your Talent er opgaver fra vores Stormester-konkurrencer.

Play Your Talent: Sådan gør du

Hele processen starter med, at hver medarbejder downloader appen Play Your Talent. Herefter udfylder man sin profil og registrerer koden, som arbejdspladsen har fået tilsendt. Nu er man klar til at besvare den første quiz om sine personlige talenter. Det tager typisk 12 minutter at gennemføre quizzen. Når quizzen er afsluttet, får man straks vist sit personlige resultat i appen med et overblik over talenter og såkaldte ‘blindspots’, altså områder som skaber udfordringer.

Den digitale platform giver mulighed for at se live-statistik i takt med, at besvarelserne registreres. Dette giver dig som leder mulighed for at få et overblik over hele arbejdspladsens eller et enkelt teams sammensætning af talenter og blindspots. Play Your Talent er dermed et brugbart værktøj til teamudvikling og rekruttering af nye medarbejdere til eksisterende teams, fordi det afdækker hvilke talenter, der allerede er repræsenteret, og hvilke der kan være behov for at tilføje.

Den grundlæggende quiz indeholder 68 spørgsmål, som i de fleste tilfælde kan besvares på kun 12 minutter. Hvis du ønsker at validere resultatet og opnå større indsigt i medarbejdernes talenter, kan I vælge at gennemføre den fulde quiz på 170 spørgsmål. Den fulde quiz varer typisk 20 minutter. I den fulde quiz vil spørgsmålene blive stillet over en længere periode, så deltagerne besvarer spørgsmålene på forskellige tider af arbejdsdagen og i forskellige sindstilstande. Det giver et samlet og mere realistisk billede af talenterne frem for et enkelt øjebliksbillede.

Bestil et gratis tilbud

Vi kommer ud til jer og laver workshop med jer, uanset om I er på jeres egen adresse, på et konferencecenter eller et helt tredje sted.

Vi er klar til at sammensætte det perfekte program til jer, så ring eller skriv gerne til os for at få et gratis og uforpligtende tilbud.

Priser afhænger af tid, sted, pakke og antal deltagere.

Alle Play Your Talent-workshops er inklusiv 1,5 times feedback med ledelsen 14 dage efter workshoppen.

Alle teambuilding-aktiviteter til disse workshops er opgaver fra vores Stormester-konkurrencer.

Play Your Talent udbydes i samarbejde med PurePotential ved Miriam Høybye Kofod, som er certificeret partner af Play Your Talent.