Stormester på gulvet

Er du parat til at tænke ud af boksen? Her skal I samarbejde om at finde løsninger på innovative opgaver. Der er ikke givet en fast løsning på opgaverne, så der er lagt op til nogle sjove timer, når holdene kan se hinandens kreative og forskellige løsninger.

Tiden starter nu

Vi har opgaver, der styrker jeres kommunikation på arbejdspladsen, opgaver der kræver logisk sans og opgaver for de kreative hoveder. Vi sammensætter det perfekte program til jer på baggrund af jeres ønsker og fokus.

Vi kan typisk nå at gennemføre fire opgave pr. time. Alle hold løser den samme opgave samtidigt og følges derfor ad i programmet.

Selvom du allerede har set ‘Stormester’ på tv, kan du roligt bestille vores teambuilding. Vi har designet vores egne opgaver ud fra ‘Stormester’-konceptet – så dem kender du ikke løsningen på!

Vil I løfte jeres team til det næste niveau?

Vi tilbyder at kombinere Stormester-opgaver og workshop om personprofilanalyse. Bliv klogere på dig selv og dine kollegaer og ikke mindst hvilke opgavetyper, der passer bedst til den enkelte medarbejder. Værktøjet hedder Play Your Talent og er et godt værktøj til teamudvikling.

Bestil et gratis tilbud

Hele landet
2 - 200 personer
Indendørs
Hele året
½ - 3 timer
Dansk / engelsk
Fra 3.100 kr. + moms

Priser afhænger af tid, sted, type af event, varighed og antal deltagere.